SongPop Free

SongPop Free 1.3.48

Test je muziekkennis tegen vriend en vijand

VOOR

  • Spelen tegen je vrienden
  • Veel verschillende genres
  • Lekker competitief

TEGEN

  • Soms herhaling van liedjes

Excellent
9

SongPop Free is een sociale muziekquiz voor iPhone, iPad en iPod Touch. Notoire liedjeskenners kunnen hun lol op met deze even sociale als competitieve gratis game.

"Even SongPoppen?" Het is een heel normale vraag tegenwoordig. SongPop Free is uitgegroeid tot een waar begrip en dat is niet zonder reden. De game heeft namelijk een eenvoudige opzet: daag iemand uit, raad de artiest of titel van 5 liedjes op rij en kijk achteraf wie de meeste antwoorden goed had.

Ben je volop aan het spelen maar kom je even niet op het juiste antwoord? SongPop Free laat het antwoord van je tegenspeler gewoon zien. Zo wordt de game lekker competitief, want je vijand kan uiteraard de verkeerde keuze hebben gemaakt. 'Vijand' is natuurlijk relatief; je speelt namelijk heel eenvoudig tegen al je Facebook-vrienden.

SongPop Free heeft voor ieder wat wils. Vooraf aan een spelletje kies je een genre, variërend van tegenwoordige hits tot rockklassiekers. Veel van deze playlists speel je vrij door punten te scoren, dus als je goed je best doet ga je binnen de kortste keer los met punk, jaren '80 hits en volksliederen.

De kracht van SongPop Free zit in zijn eenvoud. Het concept behoeft amper uitleg, terwijl het brede muziekaanbod zorgt voor de nodige uitdaging. SongPop Free is daarom de muzikale opvolger van Wordfeud, Draw Something en Ruzzle.

Meeste downloads Puzzels voor iphone

Meer
SongPop Free

Download

SongPop Free 1.3.48

Beoordelingen about SongPop Free